Illustraties

Ik las vorig jaar mijn dagboeken terug van toen ik 9 jaar was en ik zag staan dat ik toen al illustrator en yogalerares wilde worden! Grappig genoeg was ik dat vergeten en heb ik ruim 15 jaar helemaal niets met tekenen gedaan, sterker nog, ik ben de zakelijke dienstverlening ingegaan! (waar ik trouwens erg ongelukkig van werd).

Twaalf jaar geleden heb ik mijn potlood weer opgepakt en ben ik met Illustrator (grafisch programma) aan de slag gegaan, ik heb een jaar elke avond geoefend en voilá, hier ben ik… illustrator & happy!

In de afgelopen jaren heb ik veel leuke opdrachten mogen doen met als hoogtepunt ‘De Surf-ival gids’ -een surf instructieboek- geschreven door Tatiana Mallee en geïllustreerd door mij. We hebben het zelf uitgebracht en de derde druk is nu in de maak. Ik ben nu met een erg leuk kinderboek bezig maar dat project is TOP SECRET! (ik hou je op de hoogte op mijn site wanneer dat mag 😉

Mijn illustraties zijn jong, vrolijk en kleurrijk. Ik heb me laten vertellen dat ik een eigen stijl heb die zich laat zien door o.a. wezentjes met grote ogen en vaak zijn de teentjes herkenbaar.

Ook voor de zakelijke markt illustreer ik, vaak met een knipoog (anders zou het niet ‘Cindy’ zijn) maar ik ben van alle markten thuis. Zo lang ik maar mag tekenen!

Comments are closed.