Van digitaal terug naar potlood, waterverf & gouache…

by • 02/02/2016 • Art, Featured, IllustratiesComments (0)5437

IMG_2527Digitaal illustreren is ontzettend leuk. Ik begin meestal met een potloodtekening die ik, als hij naar mijn zin is, in Illustrator op mijn Maccie nateken en uitwerk. De potloodtekening is meestal snel gemaakt en de rest van de tijd werk ik dus achter de computer. Aan het einde van zo’n dag ben ik meestal heel blij en tevreden maar heb ik vierkante ogen en stijve schouders. Naast illustrator ben ik ook een beetje yogi, waarbij alles draait om balans zoeken en vinden. Ik heb daarom een stapje terug van mijn computer gedaan en begon weer wat vaker lekker ouderwets aan het werk te gaan met potlood, waterverf en gouache. Mijn ogen en schouders zijn nu weer blij èn er is een nieuwe stijl uit geboren. Kinderen en mensen omzetten in mijn fantasiewereld en illustraties in deze stijl is superleuk om te doen en ik krijg heel veel leuke reacties. Hieronder wat illustraties/schilderijtjes die ik heb gemaakt. Wat een stapje terug wel niet kan veroorzaken 😉

IMG_2527IMG_2574IMG_2580 IMG_2585 IMG_3391

Pin It