Mille Grazie

by • 26/01/2016 • AlgemeenComments (0)2954

ASchermafbeelding 2016-01-26 om 13.28.39ngela belde mij met een leuk idee. Angela Puggioni schrijft voor online en offline media, voert de redactie over websites en kan je alles vertellen over de juiste inzet van social media. Ze had net een mooie opdracht afgerond voor TUI en wilde graag laten weten dat ze het een ontzettend leuke opdracht vond. Hoe dat beter te zeggen dan met een kaartje! Welke ik mocht ontwerpen, J. 

Ik heb een aantal jaar geleden al eerder voor haar geïllustreerd. Namelijk Angela zelf voor haar website. Ik heb haar daarom weer getekend in een ‘dank je’ kaart. En aangezien Angela zelf van Italiaanse afkomst is werd het ‘Mille Grazie’ natuurlijk. En natuurlijk is TUI erin verwerkt en een persoonlijk grapje tussen Angela en TUI. Ben trots op het resultaat. Misschien moet ik meer van dit soort kaarten gaan maken 😉

IMG_3456 IMG_3460 IMG_3457

 

Pin It