Logo en huisstijl voor Body-Logic

by • 11/09/2014 • Grafisch ontwerp, LifestyleComments (0)2948

Logo-Yuri_Grey_Def

Ik ben tegenwoordig helemaal verslaafd aan de duo-training van Body-Logic! Ieder week word ik samen met Sandra van der Velde getraind door Yuri Beekman van Body-Logic. Heerlijk is dat.

 

 


Werken aan een sterk en gezond lichaam terwijl je 100% plezier hebt. Ik gun iedereen zo’n fijn speeluurtje alleen als ik Body-Logic wilde aanraden kon ik niemand een kaartje geven of naar een website verwijzen. Yuri was nog op zoek naar iemand die zijn logo en huisstijl wilde ontwerpen maar tegelijkertijd te druk om er vaart achter te zetten. Dus heb ik het maar gedaan! … Naar tevredenheid. De website is nog in de maak maar mochten jullie ook willen trainen, je kunt binnenkort alle informatie op de site vinden en de contactpagina doet het al.

Misschien tot sportens!

 

Logo-Yuri_Grey_Def

IMG_5597

IMG_5335 IMG_4828

Pin It